Meistä

PaljuRuhtinas on Jyväskylässä perustettu porepaljujen vuokrausta harjoittava yritys, joka on vuosi vuodelta kasvanut alansa yhdeksi suurimmista toimijoista. Yritys perustettiin vuonna 2018 Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijatyönä, yrityksen lähtökohtaisena tavoitteena oli tuolloin mahdollistaa yrittäjän opiskelujen aikainen toimeentulo ja mahdollisuus harjoittaa opiskelujen ohella tavoitteellista kilpaurheilua.

PaljuRuhtinaan asiakaskunta on vuosi vuodelta kasvanut, niin kuin myös tyytyväisten asiakkaiden määrä. Asiakastyytyväisyyden asettaminen yritystoiminnan keskiöön on muodostanut useita pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka ovat kasvuyritykselle ensiarvoisen tärkeitä. Vuosien aikana PaljuRuhtinas on onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa Keski-Suomen alueen suurimpana paljunvuokrausyrityksenä ja kasvattamaan vuokrattavan kaluston määrään vuosittain. Yrityksen perusarvoihin kuuluu asiakastyytyväisyys, vastuullisuus ja luotettavuus. Näitä arvoja noudatetaan yrityksen päivittäisessä toiminnassa niin yrittäjän kuin vuokrauksenhoitajienkin kohdalla.

PaljuRuhtinaan missio on tarjota asiakkaille elämyksiä arkeen ja juhlaan. Miksi lähteä rentoutumaan kylpylään, kun saman spa tunnelman pystyy luomaan omalle pihalle. Lämpimän veden tuoma rentoutuminen ja poreiden rauhoittava porina auttaa jaksamaan hektisessä arjessa paremmin. Porepalju toimii myös mahtavana yllätyksenä omalle perheelle tai juhlien ehdottomana pääohjelmanumerona.

Yrityksen visiona on kehittää toimintaansa vielä entistä paremmaksi ja kasvaa Suomen suurimmaksi paljujen vuokrausyritykseksi lähivuosien aikana.

Ensi askeleita tähän suuntaan otettiin alkuvuodesta 2021 kun PaljuRuhtinas avasi uuden toimipisteensä Tampereelle ja 2022 Lahteen. Vuonna 2024 paljun vuokraus onnistuu myös Lempäälässä, Kangasalassa ja Nokialla.

Laajennussuunnitelmat myös uusiin kaupunkeihin on käynnissä, joten jos olet kiinnostunut vuokrauksenhoitajan tehtävistä omassa kotikaupungissasi, ole ihmeessä yhteydessä!

WhatsApp Image 2022-08-18 at 15.49.39
games-in-hot-tub

Kiitos mielenkiinnostasi PaljuRuhtinaan yritystarinaa kohtaan.